UITNODIGING SINTERKLAAS AVOND SV KLEINE SLUIS

Hallo jongens en meisjes!

 

Aanstaande zaterdag komt  Sinterklaas  weer in Nederland aan. Maar hij heeft ons nu al een brief gestuurd omdat hij ook weer in de kantine van sv Kleine Sluis wil komen. Op vrijdagavond 28 november komt hij naar kantine West. Hij hoopt dat hij daar heel veel voetballers, handballers en korfballers van sv Kleine Sluis ziet. Maar hij vindt het ook leuk als zij hun broertjes en/of zusjes van 5 t/m 9 jaar meenemen! Sinterklaas is erg benieuwd of jullie net als vorig jaar weer iets speciaals voor hem in petto hebben. Misschien wat leuke trucjes met een bal of een toneelstukje of een dansje. Maar leuke liedjes hoort Sinterklaas ook altijd graag!

Voor deze avond zijn alle voetballers, korfballers en handballers  tot en met 9 jaar uitgenodigd en dus ook hun broertjes/zusjes van 5 t/m 9 jaar. Geef je snel op, want vol  is vol.

 

De avond begint om 18.30 uur. De kantine gaat open om 18.15 uur maar kom niet te vroeg en we willen graag, dat je jas aan je ouders meegeeft. Om 20.30 kunnen jullie weer worden opgehaald (met  jas). De kosten voor deze avond zijn 6 euro per kind. Via het bijgevoegde opgave formulier mogen jullie invullen wat voor kado (ter waarde van 5 euro) je op je verlanglijstje hebt staan. De Sint en Pieten winkelen het liefst in Anna Paulowna.

Dus vul het formulier snel in. Aanmelden kan alleen met de 6 euro p.p. en het ingevulde formulier tot en met zondag 23 november bij één van de onderstaande adressen. We zien jullie graag op vrijdag 28 november.

Als je de kleurplaat mooi inkleurt, maak je nog kans op een prijsje.

 

Karin de Wit, Meerweg 4 Anna Paulowna

Ardy Oudshoorn Weth. Hooimeijerlaan 10 Anna Paulowna

Mirjam Sanderse, Klaverblad 53 Anna Paulowna

 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Klik hier voor de kleurplaat